
Апельсиновий пудинг
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
80 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Orange
2 шт.
Freshme Orange Juice 0.5l
70 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
80 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,25 л.
Aro Powdered Sugar 250g
5 г.
Охо Good Grips Etched Box Grater with Removable Zester 30cm Yellow
5 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.
02
Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.
03
Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.
04
Далі вмішати сік та молоко.
05
Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.
06
Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.
07
Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.
08
Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)