
Печиво із кисломолочного сиру
Кисломолочний сир - чудовий продукт, отриманий шляхом сквашування молока та відділення сироватки від твердої маси. Корисність цього продукту незаперечна. До того ж, його засвоювання людським організмом відбувається досить швидко і з легкістю. Вміст білків (вони засвоюються повністю), найважливіших амінокислот, а також кальцію, фосфору, заліза, численних вітамінів (їх більше десяти) робить цей кисломолочний продукт незамінним. Кисломолочний сир дуже затребуваний в кулінарії. Він - інгредієнт сирників, манників, вареників, ватрушок, запіканок і т.д. У цьому рецепті пропонується приготувати із кисломолочного сиру смачне і корисне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
250 г.
Homemade Butter
250 г.
Top Grade Wheat Flour
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Almond Nuts 150g
20 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло перемішати з протертим сиром до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Горіхи подрібнити в блендері і додати до тіста.
02
Розкачати тісто, нарізати кружечками і посипати цукром. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером і викласти печиво. Поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)