
Галушки білоруські
Галушки білоруські стануть відмінною закускою до будь-якої страви. У міру жирні і поживні вони наповнять вас силою та енергією. Готувати такі галушки простіше простого, а крутити їх - одне задоволення. Можна сміливо влаштовувати жіночі посиденьки і в той же час готувати цю страву.
Ніжні кульки з картоплі та м'яса прийдуть до смаку вашому коханому, піднімуть йому настрій навіть після довгого, виснажливого дня. Також вони стануть відмінним доповненням до будь-якої першої страви.
А ось кмин наповнить вашу оселю теплом і ароматом ідилії. Приготуйте для своїх близьких щось особливе, і вони стануть цінувати вас ще більше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
550 г.
Minced Pork
100 г.
Eco Roman Cumin 15g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Максимально віджати зайву рідину. Фарш посолити.
02
З картоплі зробити коржик, в середину покласти трохи фаршу і закріпити. Скачати в невелику кульку. Закип'ятити воду, посолити і опустити кульки в киплячу воду. Варити близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)