
Буряк з сиром фета
Оригінальний і ефектний на вигляд овочевий салат з сиром. Салат можна урізноманітнити як ззовні, так і на смак. Наприклад, використовувати м'які або трохи підсушені в духовці скибочки багету. Так само, якщо салат здасться вам злегка прісним і ви віддаєте перевагу додавати в страви спеції, то як варіант - трохи замаринувати сир фета, який використовується в нижче наведеному рецепті, в суміші оливкової олії з бальзамічним оцтом та італійськими травами. Таким чином в салаті з'явиться заправка. І невеликий нюанс: не стоить нехтувати охолодженням салату, адже при охолодженні сир придбає ніжно рожевий колір, а салат набуде більш насичений смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
200 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Basil in Pot
40 г.
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, відварити до м'якості і охолодити. Після цього очистити, нарізати кубиками і скибочками.
02
Базилік розібрати на листочки, помити і просушити їх. Сир нарізати кубиками і тонкими скибочками.
03
Зробити «башти». Для цього на скибочку буряка покласти сир і базилік, а потім повторити шари.
04
Салат перед подачею охолодити. Прикрасити червоним перцем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)