
Австралійський чизкейк
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
100 г.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
200 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
50 г.
Veres Apricot Jam 370g
50 г.
Preparation steps
01
Желатин розчинити в 3 столових ложках гарячої води. Збити міксером протертий через сито сир, цукрову пудру і розм'якшене масло до утворення пишної однорідної маси. Додати до сиру ванілін і желатин. Збити ще раз, викласти сирну масу у форму і поставити в холодильник (мінімум на 4 години).
02
Печиво подрібнити в блендері. Шоколад (100 грам) розтопити на водяній бані. Змішати шоколад з печивом, викласти на тарілку, утрамбовуючи, і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Викласти сирну масу на шоколадний корж, намастити джемом. Ще 100 грам шоколаду розтопити і полити ним чізкейк. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)