Спагеті марінара - Image

Спагеті марінара

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для цієї страви чим більше різних морепродуктів, тим краще. Блюдо виходить дуже смачне і на вигляд красиве. Спагеті - найпоширеніший вид пасти для рецепта з морепродуктами. Вони рясно приправлені соусом марінара, тому не злипаються і не збиваються в купу, а рівномірно розподіляються в тарілці разом з дрібними морепродуктами. Завдяки високій концентрації кислоти, яка міститься в помідорах, соус може зберігатися дуже довго. В залежності від сорту помідорів соус набуває різні смакові відтінки. Якщо соус приготувати заздалегідь, то на приготування страви піде зовсім мало часу. Це один з найпопулярніших італійських рецептів приготування пасти.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
319.00 - 549.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Young Onions

1 шт.

Garlic

3 шт.

Carrots

1 шт.

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

400 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

135 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Akura Fish Broth Hondashi Seasoning 30g

3 ст. л.

Seafood Line frozen in shell mussels 50/70 1000g

12 шт.

Chumak Spaghetti Pasta 400g

375 г.

Homemade Butter

30 г.

Cod mince Veladis 0.5kg

125 г.

Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg

125 г.

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50

200 г.

Badia Garlic and Parsley 141.7g

4 ст. л.

Preparation steps

01

Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.

02

Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.

03

Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.

04

Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.

05

Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.

06

Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min