Італійський гарячий шоколад - Image

Італійський гарячий шоколад

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Весь світ дізнався про шоколад завдяки Колумбу , який відкрив Америку. Адже , какао -боби росли тільки в Південній Америці. Спочатку шоколад , як продукт був виключно напоєм : какао -боби пересмажувати потім змішували їх з холодною водою , додавали гострий перець і пили . Інки наділяли такий шоколадний напій божественними властивостями. А вся справа в хімічному складі какао -бобів , але науки у інків тоді не було. Ще б , адже , після вживання такого напою відразу доливали сили , підвищувався тонус всього організму , поліпшувалося настрій. Так Європа дізналася про шоколад . Звичайно, потім європейці вдосконалили рецепт шоколаду і сьогодні ми маємо такий приголомшливий рецепт приготування італійського гарячого шоколаду.

Ingredients for the recipe

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
25.70 - 30.50

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 g

Ingredients

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

5 г.

Orange

50 г.

Butlers Dark Chocolate 70% 90g

60 г.

Preparation steps

01

Апельсин помити, зняти з нього цедру і натерти на дрібній тертці. Змішати частину вершків з крохмалем. Потім вилити всі вершки в каструлю і довести до кипіння.

02

Шоколад розламати на шматочки і додати до вершків. Повністю розтопити шоколад і проварити суміш близько 3 хвилин до загустіння. Розлити шоколад у чашки і прикрасити апельсиновою цедрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min