Яблучний самбук - Image

Яблучний самбук

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якби хмари були їстівними, на смак вони, напевно, були б такими, як самбук – неймовірно повітряний, легкий желеподібний десерт із запечених фруктів і ягід (які перетираються в пюре) на основі збитих яєчних білків. Як правило, самбук готують із тих фруктів, які містять велику кількість пектину – яблук, слив, абрикосів, бананів. До речі, яблука – одні з найбільш корисних фруктів, які багаті вітамінами та цінними для організму мікроелементами. Саме з них ми і пропонуємо приготувати ці смачні, а головне корисні ласощі. До речі, якщо Ви теж не проти набути небесну легкість, радимо відмовитися від тортиків, булочок і печенюшек, і замінити їх цим чудовим низькокалорійним десертом.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 кг

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,5 склянки

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Dobryk Gelatin 15g

15 г

Preparation steps

01

Замочіть желатин в 150 мл холодної кип'яченої води і залиште на той час, який зазначено на упаковці.

02

Духовку розігрійте до 200°C.

03

Тим часом яблука очистіть, розріжте навпіл і видаліть серцевину.

04

Противень застеліть фольгою, викладіть на нього яблука, зверху накрийте ще одним листом фольги. Щільно накрийте яблука фольгою і випікайте в духовці до тих пір, поки вони не стануть м'якими - близько 40 хвилин.

05

Желатин доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню (ні в якому разі не кип'ятіть). Остудіть.

06

Запечені яблука остудіть і протріть їх через сито.

07

До отриманого яблучного пюре покладіть цукор і збийте все 2-3 хвилини.

08

Яйця добре промийте з содою і розділіть на жовтки і білки (жовтки нам не знадобляться).

09

Білки з'єднайте з яблучним пюре і збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.

10

Потім введіть желатин і збивайте ще 5-7 хвилин.

11

Отриману масу розкладіть у креманки або інший посуд, в якій ви будете подавати самбук, і поставте в холодильник до застигання (на це піде 3-4 години).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min