
Хурма, запечена в сметані
Ingredients for the recipe
Ingredients
Persimmon Korolek
3 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
3/4 склянки
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Lemon
0,5 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Натерти цедру лимона і видавити сік. Хурму залити водою так, щоб вона повністю покривала плоди; додати 100 г. цукру, цедру і лимонний сік. Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, накрити і залишити на 30 хвилин.
02
Потім хурму вийняти, очистити від шкірки, видалити кісточки.
03
Яйця збити з простим і ванільним цукром, змішати з борошном і сметаною. Хурму викласти у змащену маслом форму для запікання, полити сметанним соусом. Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, протягом 30 хвилин.
04
Подати, посипавши цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)