
Соус із болгарського перцю
Соуси - це дуже смачне доповнення до основної страви. Вони надають більш соковиту консистенцію страві. Багато які соуси спеціально додають до страв, щоб підвищити апетит у того, хто буде їсти страву, а їх яскравий окрас вигідно відтіняє соус від самої страви. Соус з болгарського перцю буде таким же яскравим, адже сам перець має оранжево-червону колірну гамму. Не кажучи вже про соєвий соус, мед та інші компоненти соусу. Його гоструватий смак буде доречний, якщо подавати соус з рисом, будь-яким м'ясом і навіть рибою. А також ним можна мазати хліб і робити таким чином швидкі бутерброди. Соус вигідний і тим, що зберігати його можна досить довгий час в холодному місці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
500 г.
Garlic
2 зуб
Litniy Med Honey 750g
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Солодкий перець помити, покласти в поліетиленовий пакет, зав'язати і готувати в мікрохвильовій печі або духовці протягом 10-15 хвилин.
02
Залишити його в пакеті до повного охолодження, зняти шкірку і видалити насіння.
03
Скласти всі інгредієнти соусу в блендер і збити блендеров до стану пюре бажаної консистенції. Перекласти соус в банку і зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)