
Гостра закуска з червоної квасолі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Red Beans 200g
1 склянка
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Salvest Ketchup 530g
4 ст.л. (або більше)
Spice Hmeli-suneli
за смаком
Eco Ground Coriander
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З вечора замочіть квасолю у холодній воді, вранці відваріть до готовності. Посоліть квасолю за смаком у самому кінці варки.
02
Воду, в якій варилася квасоля, збережіть, зливши до окремої каструльки.
03
Цибулю дрібно поріжте і підсмажте на рослинній олії до м'якості.
04
Часник дрібно поріжте.
05
Зелень порубіть.
06
Квасолю викладіть в салатник, додайте цибулю разом з олією, у якій вона смажилася, часник, кетчуп, зелень, хмелі-сунелі, коріандр, влийте оцет.
07
Все добре перемішайте і дайте настоятися мінімум дві години. Якщо заправка вийшла сухуватою, влийте трохи води, в якій варилася квасоля.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)