
Гуляш у кубинському стилі
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Chicken Breast
450 г.
Samobranka Fileiki Sausages
4 шт.
Shallots 250g
225 г.
Celery Stalk
4 шт.
Garlic
1 шт.
Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g
2 ст. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Spice Cumin Ground
0,5 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
0,5 ч. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
450 мл.
Packed Potatoes
6 шт.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду із олією, викласти нарізану курку та цілі сосиски. Обсмажувати на маленькому вогні 8 хвилин. Дістати сосиски зі сковороди, нарізати шматочками. Перекласти сосиски і курку в каструлю, залишити.
02
Викласти в сковороду нарізані цибулю, селеру, перець, обсмажувати на олії 5 хвилин, помішуючи. Додати овочеву суміш зі сковороди в каструлю до курки і сосисок, присипати борошном, перемішати. Додати чебрець, кумин і корицю, перемішати.
03
Духовку розігріти до 200ºС. Проколоти картоплю в декількох місцях ножем, натерти олією, викласти на деко, посолити. Випікати 1-1,5 години до золотистого кольору. Дістати картоплю і розрізати кожну на чотири частини.
04
Змішати томатну пасту з курячим бульйоном, влити в каструлю з м'ясом. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати 20 хвилин до м'якості овочів.
05
При подачі на тарілки викласти картоплю, зверху м'ясну суміш з каструлі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)