
Бельгійський строкатий салат
Готувати салати - це взагалі миле діло для всіх господинь. Адже, приготування салатів в більшості випадків не вимагає багато витрат і часу. До того ж, якщо ви чекаєте гостей або влаштували званий обід пара цікавих салатів гарно урізноманітнять ваш раціон і прикрасять стіл. Сьогодні ми вам пропонуємо внести в свій кулінарний арсенал рецепт бельгійського строкатого салатику. Тільки приготувавши даний салат, ви зрозумієте чому він так називається. Адже, до його складу входить багато яскравих продуктів, які в своєму поєднанні дадуть той прекрасний строкатий колір салату. Салат здатен відмінно прикрасити ваш стіл. Крім того, даний салат неймовірно смачний. Заправка з йогурту, гірчиці і меду відмінно доповнить салат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 г.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Vinnytsia Mustard 125g
2 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Mandarin
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
John Top Lemon Dressing 230ml
1 ч. л.
Kotanyi Orange Peel 20g
за смаком
Preparation steps
01
Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко нарізати невеликими кубиками.
02
Гриби протушкувати і розрізати навпіл.
03
З перцю видалити серцевину, нарізати кільцями і змішати з часточками мандарина.
04
З йогурту, гірчиці та меду, змішаних із соком лимона і цедрою апельсина, приготувати соус і полити ним салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)