
Буряк з часником і волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
6 шт.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Garlic
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1,5 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стебло
Walnut
2 ч. л.
Preparation steps
01
Ретельно промити буряк під холодною водою, викласти його в каструлю, залити водою, додати неочищений часник, накрити кришкою, поставити в мікрохвильовку на 6-9 хвилин, буряк повинен стати м'яким.
02
Після мікрохвильовки, викласти з каструлі буряк і часник, остудити.
03
Очистити буряк, розрізати на дві частини, дрібно нашаткувати.
04
Часник очистити і розім'яти в кашку. Покласти часник в миску, налити оливкову олію і оцет, додати дрібно нарізаний коріандр. Нарізати білу частину зеленої цибулі, додати до суміші. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати.
05
У миску з нашаткованим буряком вилити часникову суміш, перемішати, додати порубані волоські горіхи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)