
Куряча печінка з яблуками
Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
500 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
400 г
Onion
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю наріжте півкільцями
02
Печінку наріжте невеликими шматочками.
03
Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.
04
У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.
05
Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.
06
Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)