
Кабачки по-грецьки
Батьківщина кабачка - Південна Америка, де його культивували індіанці. До Європи цей овоч прийшов тільки в XVI столітті. Він вельми універсальний, тому що поєднується з безліччю інгредієнтів. Прекрасно кабачок гармонує і з іншими овочами. В основі цього рецепта лежать, звичні для нас, смажені кабачки. Завдяки додаванню овочевої суміші блюдо отримує пікантний кисло-солодкий смак. Це легке літнє блюдо, яке чудово підійде як на сніданок, так і на обід і навіть на вечерю. До столу кабачки по-грецьки можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
120 г.
Top Grade Wheat Flour
5 г.
Spinach Bunch100g
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Lollo Bionda Green Salad
10 г.
Packaged Green Peppers
20 г.
Parsley 70g
5 г.
Pink Tomato in Packing
75 г.
Salt Egypt
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
25 г.
Preparation steps
01
Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.
02
Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)