
Шоколадний пиріг
Просто, але зі смаком – слова, що в точності характеризують наш лаконічний шоколадний пиріг. Це саме той варіант домашньої випічки, яку можна сміливо починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Адже всього через півгодини Ви піднесете свіжоспечене ароматне частування до чаю. Задоволені обличчя рідних і гостей, а також нескінченний потік компліментів на Вашу адресу не змусять засумніватися в геніальності цього рецепта. До речі, пропонований десерт – прекрасне поле для Ваших сміливих експериментів. Прикрасити пиріг, зробивши його більш ефектним, можна за допомогою ягід малини, полуниці, «п'яної» вишні, глазурі, вершків і згущеного молока. Печіть, творіть і отримуйте задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Butlers Dark Chocolate 70% 90g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 190°C. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Додати цукор, дати йому розчинитися.
02
Додати в шоколадну масу яйця і добре перемішати. Додати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)