
Равіолі міланські
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Akvulya Still Water 2l
2,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Chilled Pork Minced Meat
250 г.
Parsley 70g
1 пучок
Dill 70g
1 пучок
Garlic
1,5 шт.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1,5 ст. л.
Homemade Butter
1,5 ч. л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Runa Piquant Tomato Sauce 485g
7,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.
02
Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.
03
Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.
04
Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.
05
Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)