
Чанфайна
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
400 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
70 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчика
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
1 ч. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Викласти печінку в каструлю, додати вино. Потім долити води, щоб рідина покривала печінку, але не більше. Поставити на вогонь. Варити на середньому вогні до закипання, потім ще 5 хвилин.
02
Зварену печінку витягнути (не зливаючи рідини), порізати на невеликі шматки.
03
Цибулю порізати невеликими кубиками, часник нарізати невеликими шматочками. Посмажити цибулю і часник на оливковій олії протягом 5 хвилин, потім додати воду і тушкувати ще кілька хвилин до випаровування рідини.
04
Додати печінку до цибулі і часнику, і влити невелику кількість бульйону. Додати корицю і чилі. Тушкувати печінку близько 5-ти хвилин.
05
Додати бульйон, що залишився, до печінки і панірувальні сухарі. Акуратно перемішати і довести до кипіння.
06
Дрібно нарізати зелень петрушки і кропу. Додати до печінки. Посолити. Ще раз добре перемішати. Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і залишити на 5-10 хвилин.
07
Приготовану страву можна подавати з будь-яким гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)