
Печінка по-єгипетськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
500 г
Kappa Sweet Pepper
4 шт.
Got2B 092 Chili Pepper Tinting Hair Dye
1 шт.
Garlic
6 зубчиків
Lemon
1 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ч.л.
Onion
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Печінку промийте і наріжте невеликими шматочками.
02
У сотейнику добре розігрійте олію, викладіть печінку і злегка обсмажте її.
03
Тим часом солодкий перець розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте його тонкою соломкою. Цибулю наріжте півкільцями.
04
Додайте цибулю і перець на сковороду до печінки і обсмажте все разом близько 3 хвилин.
05
Тим часом часник і перчик чилі пропустіть через часниковий прес, додайте сіль, спеції і перетріть все в ступці.
06
Викладіть на сковороду, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все ще близько 2 хвилин.
07
Потім розріжте лимон і вичавіть сік просто в сковороду, слідом влийте оцет. Перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності печінки - близько 10 хвилин.
08
Отриману начинку з печінки викладіть в піти або шматки лаваша (у них також можна додати майонез і зелень) і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)