
М'ясо з квасолею по-єгипетські
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
1 кг.
Beans
300 г.
Onion
3 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
4 зубчики
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Cilantro 70g
1 пучок
Red Chili Pepper
1 шт.
Eko Mushroom Soup
400 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Eco Cardamom 6g
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Eco Ground Nutmeg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити на ніч. М'ясо помити, покласти в каструлю шматком і залити холодною водою. Додати дрібно порізану цибулину, терту моркву, всі спеції.
02
Варити 2 години. Наприкінці варіння бульйон посолити за смаком. Дістати м'ясо, остудити і порізати великими шматками.
03
Бульйон процідити. Квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Для соусу часник, помідори, зелень, перець чилі - дрібно порізати. У сотейник налити олію та обсмажити всі овочі, поки сік від помідорів не випарується. Додати томатну пасту і бульйон. Варити соус поки не загусне.
04
Покласти нарізане м'ясо і квасолю в соус і варити 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)