
Гарбузовий рулет з сирною начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Hokkaido Pumpkin
150 г.
Baking Soda 500g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Saint Andre Creme Cheese 200g
3,5 ст. л.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
1 ч. л.
Almond Nuts 150g
1 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
2,5 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати в мисці цукор і яйця, збити міксером суміш, поступово додавати 50 г. нарізаного маленькими шматочками очищеного гарбуза.
02
Додати в суміш борошно, сіль, соду, корицю, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Застелити харчовим папером деко для випікання, змастити маслом, викласти тісто на деко, поставити в духовку на 15 хвилин, при температурі 175ºС.
04
Витягнути корж тіста з духовки, присипати цукровою пудрою, перевернути на іншу сторону, поклавши на рушник. Видалити папір з коржа. Присипати пудрою, знову перевернути. Скрутити корж в рулет разом із рушником. Покласти в холодильник на 1 годину, після чого на 15 хвилин в морозильну камеру.
05
Змішати в мисці вершковий сир і маргарин, додати подрібнені горіхи, варений гарбуз, подрібнений в блендері до стану пюре, цукор і цукрову пудру.
06
Витягнути корж, розгорнути його, змастити кремом, знову скрутити в рулет. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)