
Тальятеле з беконом, салямі і помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
100 г.
Salami Extra Sausage
150 г.
Onion
1 шт.
Pink Tomato in Packing
5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати крупно.
02
Бекон і салямі нарізати. Обсмажити на сковороді, помішуючи, щоб не утворилася скоринка. Додати трохи олії, цибулю і на невеликому вогні готувати до золотистого кольору.
03
Помідори додати в сковороду до бекону і салямі, посолити, поперчити за смаком. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Волога повинна майже повністю випаруватись.
04
Варити пасту у великій кількості води з додаванням солі. Воду повністю не виливати - нею можна розбавити соус.
05
Перекласти пасту з каструлі в сковороду, перемішати і прогріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)