
Салат зі спаржею з шинкою
Ситний і корисний дієтичний салат, який принесе вам суцільну користь і задоволення, особливо якщо ви заміните порцією салату вечерю. Вітаміни та мікроелементи в даному випадку вам подарує спаржа. Адже вона хороше джерело вітамінів В, А, С, Е, а також міді і фолієвої кислоти. І, звісно, однозначно плюсом є її низька калорійність. Що стосується приготування спаржі, то тут є невеликий секрет ... Спаржу необхідно класти в киплячу воду, але ніяк не в холодну і потім нагрівати. Кладучи її в окріп ви збережете яскравий насичений зелений колір. Тому в салаті спаржа буде виглядати привабливіше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Green Asparagus 250g
400 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
20 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Preparation steps
01
Спаржу відварити в підсоленій воді. Шинку нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Гірчицю змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)