
Рожевий сорбет із кампарі
Цей смачний рожевий десерт із соку фруктів повинен привернути вашу увагу. У ньому приємно поєдналися сік апельсина і кампарі - легкий лікер. Такий десерт - це відмінний варіант для приємної романтичної вечері, який внесе нотки свіжості і трохи розслабить вас. Він буде актуальним, коли ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня і бажаєте приємно провести вечір в спокійній обстановці. Рожевий сорбет із кампарі складе вам чудову компанію. У будь-якому разі, такий десерт припаде до смаку вам і всім, хто його спробує. Вишуканий аромат і приємний смак роблять свою справу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
7 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Campari Tincture with Glass Gift Set 25% 0.7l
120 мл.
Preparation steps
01
З апельсинів вичавити сік - повинно вийти близько 350 мл. соку.
02
У 100 мл. соку додати цукор і прогріти на повільному вогні до розчинення цукру.
03
Влити решту соку і кампарі, добре перемішати, вилити в контейнер або іншу ємність для заморожування і поставити в морозильник на 2-3 години. Як тільки сорбет злегка заморозиться, перемішати його. Перемішувати сорбет кожні півгодини.
04
Для подачі викласти сорбет у склянки або креманки. Спеціальною ложкою для морозива, опустивши її в гарячу воду, можна сформувати красиві кульки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)