
Тістечка з виноградом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Grape
100 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
1/2-2/3 ст.
7 Flour 1kg
2 ст.
Preparation steps
01
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний шматочками маргарин або вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем.
02
У холодну воду покласти цукор (1 ч. л.), сіль і розмішати до повного розчинення. У січене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.
03
Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильника і розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.
04
Виноград помити. Розрізати навпіл, видалити кісточки.
05
У сир за смаком додати цукор, також замість сиру можна використовувати готову солодку сирну масу з додаванням родзинок або кураги.
06
Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, зверху покласти по 1 ч. л. сиру і половинці винограду. Накрити вирізаними кружечками з тіста.
07
Із залишків тіста вирізати дрібні фігурки за допомогою формочки (квіточки, листочки і т.д), змастити їх збитим яйцем і викласти поверх тістечок.
08
Випікати в духовці, нагрітій до 200°С, 15-20 хвилин, до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)