Італійський салат із макаронами - Image

Італійський салат із макаронами

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
68.20 - 72.40

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

250 г.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

250 г.

Ukrayinskiy MK High Grade Smoked-Boiled Meat Nut

250 г.

Red Pepper

1 шт.

Green Pepper

1 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

250 г.

Argal York Sandwich Ham

250 г.

Parsley 70g

за смаком

Fanni Yogurt 2.2% 750g

250 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

100 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.

02

Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.

03

Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.

04

Охолодити в холодильнику і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min