Риба, зварена в молоці - Image

Риба, зварена в молоці

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не викликає сумніву, що риба – дуже корисний і вкрай необхідний для нашого організму морський продукт. Приготувавши її різними способами, можна зберегти або зменшити кількість цінних речовин, що містяться в ній, зробити її жирною або дієтичною. Сьогодні пропонуємо Вам приготувати варену рибу – досить-таки корисну, низькокалорійну, але ситну страву. Однак варити її будемо в молоці з лимоном. За рахунок цього рибка набуває ніжний молочний смак і тане в роті. Час варіння залежить від різновиду обраної риби, відповідно, воно може бути збільшено або зменшено. За Вашим бажанням з молочного бульйону, що залишився, можна зробити соус, додавши трохи борошна і уваривши до загустіння.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

1 кг

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл

Lemon

60 г

Bay Leaf

10 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У каструлі молоко закип'ятити, потім вимкнути вогонь і дати трохи охолонути. Додати до молока 1,5 літра води, лимон, лавровий лист і сіль. Покласти рибу і варити близько 15-20 хвилин до м'якості.

02

Потім дістати рибу і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min