
Китайський м'ясний суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
150 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Spinach Bunch100g
200 г
Farmer Pork Lard
20 г
Salt Egypt
2 г
Chong Soy Sauce 1l
2 ч.л.
Mriya Allspice Pepper Peas 20g
5 горошин
Meat broth Big spoon 10g
1 л
Preparation steps
01
Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.
02
Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.
03
Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.
04
В окремій чашці виделкою збийте яйця.
05
Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.
06
Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.
07
Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.
08
Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)