
Яловича печінка по-грецьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
500 г
Lemon
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Печінку як слід промийте і очистіть від плівок.
02
Наріжте її на тонкі часточки завтовшки півсантиметра (не товще!).
03
Нарізану печінку викладіть на суху широку сковороду - важливо, щоб вона лежала в один рівний шар, посоліть і поперчіть за смаком.
04
Полийте оливковою олією.
05
З лимона вичавіть сік і також полийте їм печінку.
06
Посипте орегано і все добре перемішайте. Залиште на 15-20 хвилин маринуватися.
07
Після закінчення цього часу поставте сковороду на сильний вогонь і доведіть маринад до кипіння.
08
Після зменшіть вогонь до середнього і накрийте сковороду кришкою - але так, щоб виходила пара. Приблизно через 5 хвилин переверніть печінку і обсмажте ще хвилин 10-15 з іншого боку.
09
Потім для проби один зі шматочків розріжте впоперек - колір повинен бути рівномірно коричневим. Якщо є червоні плями, печінка потрібно прожарити ще небагато.
10
При подачі полийте печінку соком, який утворився під час смаження. На гарнір добре підійде овочевий салат, для заправки - грецький соус дзадзикі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)