
Теплий буряковий салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Kappa Sweet Pepper
2 шт.
Pink Tomato in Packing
250 г.
Beetroot
500 г.
Parsley 70g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, нарізати шматочками і відварити. Злити воду, трохи охолодити буряк і очистити. Натерти на тертці як для корейської моркви.
02
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 190°C.
03
Помідори помити і нарізати дрібними кубиками. Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати дрібними кубиками. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
04
Викласти картоплю і буряк на деко. Збризнути овочі оливковою олією. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин. Потім дістати, покласти помідори, солодкий перець, сіль, перець і запікати ще 10-15 хвилин. Перед подачею посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)