
Турецькі булочки з картоплею і сиром фета
Ingredients for the recipe
Ingredients
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Packed Potatoes
220 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Sesame
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Молоко трохи підігріти. Розмішати в теплому молоці цукор, додати дріжджі і повністю їх розчинити. Залишити бродити на 15 хвилин. Фету розкришити.
02
Духовку розігріти до 200°C. Картоплю помити і запікати в духовці близько 60 хвилин. Потім дістати, охолодити, очистити і розім'яти. Потім додати дріжджі, сіль, рослинну олію, сир, просіяне борошно.
03
Духовку розігріти до 180°C. Із отриманої маси замісити тісто. Залишити тісто мінімум на 1,5 години. Розділити його на 12 частин. Зробити булочки, присипати кунжутом і викласти на деко. Залишити на 30-40 хвилин. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)