
Стампот
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Vegitaliya Veganosy Vegan Boiled-Smoked Sausage 300g
350 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
450 г.
Homemade Butter
10 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
250 мл.
Chilled Bacon
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками, залити водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь, а коли вода закипить - додати сосиски. Бекон нарізати маленькими кубиками й обсмажити на сковороді.
02
У сковороду вилити вино, уварити його (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Додати в картоплю, масло, молоко і зробити пюре. Салат помити, просушити і нарвати руками.
03
У пюре додати салат, добре перемішати. Вино процідити. Сосиску нарізати скибочками. Викласти на тарілку, сосиски полити винним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)