
Суп із цибулі
Цибулевий суп - це максимальна кількість корисних інгредієнтів в одній тарілочці.
Головний компонент цієї страви - цибуля - наситить ваш організм вітамінами А, В і С, а також кальцієм, залізом, магнієм і фтором. Потрібно пам'ятати, що сік ріпчастої цибулі є природним антибіотиком. Тому суп стане відмінним помічником в холодну і сиру погоду.
Також цибулевий суп сприяє схудненню, оскільки цибуля сприяє поліпшенню травлення.
Інший компонент - селера - також подарує вам не менше вітамінів. Вона є джерелом дієтичної клітковини, бореться з ожирінням, а також багата на необхідні вітаміни.
Цю страву можна вживати в необмежених кількостях, і вона принесе вашому організму лише користь.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
6-7 шт
White Cabbage
1 шт
Packaged Green Peppers
2-3 шт
Greenery Scissors
пучок
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Всі овочі дрібно нарізати, залити водою і варити.
02
Після закипання потримати суп на середньому вогні ще 10 хв.
03
Потім зробити маленький вогонь і зачекати, поки овочі не стануть м'якими.
04
Добре розмішати, додати сіль, перець за смаком.
05
Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)