Манна каша а-ля панна-котта - Image

Манна каша а-ля панна-котта

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.

Ingredients for the recipe

Packaged Semolina
24.90

Packaged Semolina

per 1 kg

Ingredients

Packaged Semolina

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Pumpkin Jam 420g

за смаком

Preparation steps

01

Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.

02

Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.

03

При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min