
"Korean" eggplant
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
2 кг.
Red Pepper
0,5 кг.
Carrots
0,5 кг.
Onion
200 г.
Garlic
1 головка
Salad Sunflower Oil 500ml
150 мл.
Vinegar 9% 1l
100 мл.
Salt Egypt
2 полных ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Овочі помити і почистити. Баклажани порізати шматочками 2 х 2 см. і проварити в підсоленому окропі близько 10 хвилин (не переварити!). Відкинути баклажани на друшляк.
02
Перець почистити від насіння і порізати соломкою, цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Часник продавити через прес.
03
Всі підготовані овочі змішати в каструлі. Підготувати заливку і змішати її з овочами. Нагріти овочі і тушкувати їх, помішуючи, 10 хвилин.
04
Гарячий салат з баклажанів по-корейськи розкласти в підготовлені банки і стерилізувати 30 хвилин, потім банки закатати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)