
Аджапсандалі в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
6 шт.
Onion
2 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Tomato
5 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Spice Dried Basil
5 г.
Parsley 70g
50 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани вимити, витерти, відрізати кінчики і очистити від шкірки. Нарізати кубиками, посолити і поставити на 40 - 60 хвилин, щоб виділився гіркий сік.
02
Цибулю очистити від лушпиння, помити і дрібно нарізати.
03
Моркву вимити, очистити від шкірки і натерти.
04
Солодкий болгарський перець помити, обсушити, очистити від насіння і нарізати дрібною соломкою.
05
Включити мультиварку, вибрати функцію «Випічка», налити в каструлю мультиварки рослинну олію.
06
Обсмажити підготовлену цибулю, моркву і болгарський перець.
07
Баклажани промити холодною проточною водою і обсушити. Додати в мультиварку і обсмажувати ще 20 хвилин.
08
Помідори очистити від шкірки, для чого спочатку опустити їх в окріп на кілька секунд і відразу ж помістити в холодну воду. Подрібнити. Чисту зелень, очищені часник і гіркий перець дрібно посікти. Помістити в мультиварку.
09
Додати сіль і в режимі «Тушкування» готувати приблизно 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)