Кукурудзяний хліб з чилі - Image

Кукурудзяний хліб з чилі

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch
Кукурудзяний хліб з чилі - це один із різновидів хліба. Печеться він на основі кукурудзяної муки. Традиційно цей хліб поширений на території Мексики і північної Америки. Хліб виходить не тільки розсипчастим, смачним, а й корисним. Адже кукурудзяне борошно - це багате джерело вітамінів і мікроелементів. Кукурудзяне борошно насичене вітамінами групи B, Е, А, РР, які дуже корисні для жіночої статі. Вони благотворно впливають на стан волосся і шкіри і допомагають впоратися з депресією. Робиться кукурудзяний хліб з чилі елементарно, а результат виходить відмінний. Він ідеально підходить до м'яса і дуже добре поєднується з підливами. Смак хліба прекрасний, чудовий. Хліб виходить дуже пишним і пікантним.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Finely Ground Corn Flour 1kg
175.60

Casa Rinaldi Finely Ground Corn Flour 1kg

1 kg

Ingredients

Casa Rinaldi Finely Ground Corn Flour 1kg

250 г.

Top Grade Wheat Flour

0,5 ст.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 ст.

Homemade Butter

50 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

Eco Ground Nutmeg

щіпка

Preparation steps

01

Чилі очистити від насіння і білої м'якоті, нарізати довгими тонкими смужками. Яйця збити в піну, змішати з молоком і розтопленим вершковим маслом.

02

В іншій мисці змішати просіяне борошно, соду, сіль і, ретельно перемішуючи, всипати в яєчно-молочну суміш. Додати кукурудзяну крупу і чилі. Вимісити, щоб не було грудок.

03

Викласти прямокутну форму для кексу промасленим пергаментним папером і влити тісто. Випікати при температурі 200°С, поки верх не стане твердим, 25-30 хв. Трохи остудити і вийняти з форми. Посипати зверху тонко нарізаним чилі і крупною сіллю. Подавати теплим з сиром і яйцями.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Classic Caesar with Chicken

Classic Caesar with Chicken

2

30 min