
Печеня по-кримськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
50 г.
Lamb Rib
150 г.
Packed Onion from 3kg
20 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
50 мл.
Homemade Butter
100 г.
Packed Potatoes
300 г.
Raisins
20 г.
KhMZ Sour Cream 20%
10 мл.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
5 мл.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Akvulya Still Water 2l
10 мл.
Salt Egypt
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати баранину шматочками, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, покласти баранину, обсмажити з усіх боків, влити суміш сметани і томатної пасти, тушкувати 8-10 хвилин.
02
Яблука помити, очистити, нарізати часточками. Змішати в мисці борошно, половину яйця, воду, перемішати, замісити тісто. На сковороді у вершковому маслі обсмажити нарізану картоплю.
03
Розкласти по горшочках яблука, зверху смажену картоплю, по 2 шматочки м'яса, посипати родзинками, скропити вином, залити зверху соусом, в якому тушкувалась баранина, викласти тісто. Випікати в духовці протягом 8-10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)