Сангрія - Image

Сангрія

Number of servings: 8Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Ingredients for the recipe

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
523.80

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l

1,2 л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 ст. л.

Tymbark Orange Juice 1l

1 шт.

Oranges 1kg

2 шт.

Lemon

1 шт.

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

1 паличка

Frapin Cognac 40% 0.7l

50 мл.

Devaitis Carbonated Mineral Water 2l

200 мл.

Preparation steps

01

Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

02

Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

03

Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min