
Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Lard
100 г.
Onion
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Garlic
3 зуб.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
1 ст. л.
Thyme, pc
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
20 г.
ATA Refined Sugar 500g
5 г.
Eko Mushroom Soup
300 мл.
Preparation steps
01
Спочатку дрібно нарізати часник, цибулю та сало. Перець очистити від насіння та порізати кільцями. Обсмажити на рослинній олії сало, потім додати цибулю і часник.
02
Потім обмажити м'ясо. Посолити його, поперчити та додати паприку. Перекинути м'ясо в горщик. Залити в нього підсолений бульйон, так щоб він міг покрити все м'ясо.
03
Викласти гілочку чебрецю на м'ясо. Накрити горщик кришкою та поставити в духовку. Тушкувати протягом 50 хвилин при 180°С.
04
Покласти до горщика цукор-рафінад і посипати лимоною цедрою. Поставити ще на 15 хвилин в духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)