
Ананасовий пиріг
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ананасового пирога. Цей чудовий, повітряний, легкий пиріг може опинитися сьогодні на вашому столі, а ви зможете насолоджуватися його повітряним, вишуканим смаком за сьогоднішнім чаєм. Повірте, що ваше чаювання буде сьогодні похмурим, сірим і позбавленим будь-якої радості без цього чудового ананасового пирога. Він, як і всякий домашній пиріг, вимагає для свого приготування звичайного набору продуктів і трошки часу, але зате, коли ви його спечете, ви отримаєте грандіозне задоволення від свого творіння. Адже, це ваші невтомні руки постаралися сьогодні і спекли такий чудовий пиріг до чаю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
110 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
120 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
7 Flour 1kg
120 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Preparation steps
01
Кільця ананаса (половину) викласти на дно форми. Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще раз добре збити. Потім додати просіяне борошно з розпушувачем. Додати 4 столові ложки сиропу з під ананасів і довести тісто до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і викласти ще шар ананасів. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)