
Напій "Бішоп"
Бішоф (бішоп) - старовинний напій з апельсинів із десертним вином. Напій Бішоп - простий, дуже легкий, надзвичайно ароматний, смачний і найголовніше - міцний напій. Бішоп - змішаний напій на основі вина та фруктового соку. Старовинні кулінарні книги пропонують різні рецепти бішопа: бішоф із сухої помаранчевої шкірки, бішофіт із запечених помаранч, бішофіт для дам, бішофіт скоростиглий з помаранчі з вином кагором. Щоб приготувати бішоп із вишневим або лимонним присмаком, апельсин замінюють лимоном і замість портвейну використовують херес. Напій бішоп подають у підігрітих склянках із скибочками апельсина з гвоздикою в якості прикраси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
1 шт.
Auchan Clove 10g
8 шт.
Quinta do Noval Tawny Red Sweet Port Wine 19.5% 0.75l
750 мл.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180ºС.
02
Апельсин вимити, зробити в ньому невеликі надрізи ножем, вставити в розрізи гвоздику. Покласти апельсин в форму, поставити в духовку на 1,5 години. Апельсин має стати коричневим і м'яким.
03
Витягнути з духовки апельсин, обережно розрізати на 4 частини. Покласти шматочки апельсина в каструлю, налити портвейн, поставити каструлю на вогонь, практично довести до кипіння. Подавати теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)