
Ірландська вівсяна каша з родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oat Flakes
320 г.
Dooobra Ferma Milk 3.5% 1l
600 мл.
Salt Egypt
5 г.
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Auchan Clove 10g
1 шт.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Orange
1 шт.
Cranberries
1,5 ст. л.
Raisins
1,5 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2 ст. л.
Walnut
200 г.
Preparation steps
01
Молоко вилити в невелику каструлю, поставити на середній вогонь. Всипати в молоко сіль, мускатний горіх, гвоздику, паличку кориці, апельсинову цедру. Довести до кипіння, всипати вівсяні пластівці, постійно помішуючи варити протягом 7-8 хвилин до загустіння.
02
Зняти каструлю з вогню, витягнути паличку кориці і цедру. Додати журавлину і родзинки. Перемішати. Накрити кришкою, залишити на 2 хвилини.
03
Розігріти духовку, викласти кашу в порційні формочки, посипати зверху цукром, готувати до моменту карамелізації цукру. Подавати відразу ж, посипавши горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)