
Бісквітний торт з ягодами
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
250г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
120г
7 Flour 1kg
120г
Aro Powdered Sugar 250g
50г
Mriya Vanilla Sugar 10g
15г
Flora Berries Mix 3in1 375g
400г
Preparation steps
01
Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.
02
Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.
03
Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.
04
Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.
05
Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.
06
Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)