Равіолі міланські - Image

Равіолі міланські

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Akvulya Still Water 2l

2,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1,5 шт.

Chilled Pork Minced Meat

250 г.

Parsley 70g

1 пучок

Dill 70g

1 пучок

Garlic

1,5 шт.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

1,5 ст. л.

Homemade Butter

1,5 ч. л.

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Runa Piquant Tomato Sauce 485g

7,5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Auchan Ground Nutmeg 55g

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.

02

Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.

03

Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.

04

Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.

05

Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min