
Картопляний салат із куркою та креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
300 г.
Packed Potatoes
1 шт.
Shrimps 90/120
400 г.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
50 г.
Lemon
20 г.
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе помити, відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити «вкруту». Потім охолодити, очистити і нарізати їх скибочками або кубиками. Креветки відварити 3-5 хвилин в підсоленій воді.
03
З лимона вичавити трохи соку. Змішати сік, майонез і томатну пасту. З'єднати всі інгредієнти, додати заправку, сіль, перець і акуратно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)