
Картопляні котлети з молочно-грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
400 г.
Homemade Butter
50 г.
Onion
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Top Grade Wheat Flour
40 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Печериці помити і нарізати кубиками.
02
На сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю. Через кілька хвилин додати ¾ печериць. До пюре додати вершкове масло, яйце, 20 г. борошна, сіль. Перемішати все до однорідної консистенції.
03
З картопляного тіста зліпити котлети і обсмажити з кожного боку по кілька хвилин до золотистої скоринки. Печериці (1/4) обсмажити на вершковому маслі. Влити в сковороду молоко, підігріти. Потім додати по ложці борошна, відразу ж перемішуючи. Готувати соус до загусання. Подавати котлети із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)