
М'ясо в імбирно-мигдальному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 зуб.
Eco Powder Ginger
3 ст. л.
Almond
4 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Beef Stew
700 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 мл.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Prypravka Cumin Seasoning
2 ст. л.
Eco Ground Coriander
2 ст. л.
Eco Cardamom 6g
2 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Auchan Clove 10g
1 ч. л.
Auchan Ground Nutmeg 55g
1 ч. л.
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно скласти в блендер часник, імбир, мигдаль та курячий бульйон. Пульсувати все до отримання однорідної маси.
02
Розігріти рослинну олію у великій сковороді. Всипати на розігріту сковорідку цибулю та сіль. Готувати та перемішувати близько 4 хвилин.
03
Потім приготувати гарам масала. Взяти важку сковорідку з товстим дном. Помістити в неї зіру, коріанд, кардамон, чорний перець, корицю, гвоздику і лавровий лист і поставити на маленький або середній вогонь. Прожарити спеції, постійно помішувати, приблизно 10 хвилин. Потім зняти з вогню і повністю охолодити. Потім змолоти все в кавомолці. Додати мелений мускатний горіх. Перемішати та насипати в сковороду та готувати ще 1 хвилину.
04
Додати після цього нарізане м'ясо та добре перемішати.
05
Вилити в сковорідку вміст блендера та довести до кипіння. Готувати близько 15 хвилин до того часу, поки м'ясо не стане м'яким.
06
Висипати в сковороду йогурт, зелений горошок та кінзу. Готувати ще 1 хвилину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)