Сир маскарпоне по-домашньому - Image

Сир маскарпоне по-домашньому

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Завжди мріяли навчитися готувати домашній сир? Тоді Ви за адресою. Пропонуємо Вашій увазі рецепт італійського сиру маскарпоне по-домашньому. Він неймовірно простий у приготуванні, адже до його складу входить всього лише два інгредієнти – вершки і лимонний сік. Ніжна, кремоподібна консистенція незвичайно смачного вершкового сиру з легкою кислинкою не залишить нікого байдужим. Маскарпоне відмінно підійде для приготування не тільки десертів, але і других страв. А бутерброди з домашнім маскарпоне – справжня смакота. І наостанок порада: важливо не перетримати вершки на вогні, інакше у сиру буде варений смак.

Ingredients for the recipe

Galichina Cream 33% 950g
269.00 - 352.10

Galichina Cream 33% 950g

950 g

Ingredients

Galichina Cream 33% 950g

1 л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

Марлю скласти в п'ять шарів. Лимон розрізати навпіл і видавити 2 ст. л. соку.

02

Вершки налити в чисту каструлю і поставити на водяну баню. Нагріти вершки майже до кипіння. Влити 2 ст. л. лимонного соку, перемішати і гріти ще 10 хвилин, періодично помішуючи.

03

Вершки повинні трохи загуснути. Зняти з водяної бані, накрити кришкою і залишити остигати.

04

Сито або друшляк застелити складеною марлею і вилити в неї вершки. Підвісити марлю з вершками і дати стекти сироватці, годин 10-12.

05

Перекласти готовий сир в щільно закриту тару і зберігати до вживання в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min